Bericht van Boutersem betreft covid-maatregelen op 8 okt

Volgende week donderdag 8 oktober spelen we een match in de sporthal te Boutersem.

We zitten dit jaar in de nieuwe zaal unit 3 ( verste van de cafetaria). We hebben de zaal om 20u00 (ervoor is de unit nog bezet). we starten wel exact om 20u met opwarmen omdat de zaal na 22U00 nog bezet is door de zaalvoetbal.

 

Ik bezorg je hierbij wat meer info ikv de Covid-maatregelen :

- Bij aankomst handen ontsmetten aan voorziene toestel, mondmasker is overal verplicht, behalve in de sporthal zelf.

- De kleedkamers zijn beschikbaar, sleutel te vragen in de cafetaria. Na de wedstrijd moet de club zelf (jullie dus) de banken, deurklink, ... ontsmetten en de kleedkamer dient ook afgetrokken te worden. nodige materiaal ligt in de kleedkamer.

- de cafetaria is voorlopig nog open, regels van de horeca gelden natuurlijk.

- Liefst geen toeschouwers (zij moeten sowieso altijd een mondmasker dragen, ook in de zaal). dus alle namen staan in principe op het wedstrijdblad. indien er toch iemand meekomt die niet meespeelt (buiten de coach) dan moet jij de naam noteren en ter beschikking houden  gedurende (dacht ik ) twee weken ikv contact tracing.

 

Natuurlijk hou ik je op de hoogte indien er zaken wijzigen ...

Sporta-Volleybal Vlaams-Brabant: opstart competitie en andere nieuwtjes!

Douches en kleedkamers kunnen tot nader order niet gebruikt worden. 

 

Beste clubverantwoordelijke Sporta-Volleybal Vlaams-Brabant,

 

De competitiestart is in zicht.. tijd dus voor enkele belangrijke nieuwtjes en weetjes!

1.Competitiestart

De Sporta-raad Volleybal Vlaams-Brabant bevestigt dat de start van de recreatieve Sporta-competitie in Vlaams-Brabant, net als in de provincie Limburg, zal doorgaan zoals gepland.

In tegenstelling tot in de provincie Antwerpen, werden er in de provincie Vlaams-Brabant immers geen strengere maatregelen genomen en volgen we de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, die georganiseerde ploegsporten en wedstrijden toelaat.

Bovendien is het sinds gisterenavond ook in  Antwerpen opnieuw toegelaten om te volleyballen met ‘contact’ zodat ook onze 2 Antwerpse grensploegen, Grasheide en Bonoblok Muizen, van start kunnen gaan.

Sporten (en dus ook volleybal) blijft immers een gezonde vorm van ontspanning. Uiteraard moeten wel de voorziene veiligheidsmaatregelen gehanteerd worden.

Binnenkort zal je samen met het SRIO een protocol ontvangen waarin de te nemen maatregelen vermeld staan. Toets ook af bij de uitbater van je sporthal wat kan en mag.

Indien jouw ploeg niet kan (bv. owv sluiting sporthal, lokale strengere maatregelen, …) of wil spelen in september, mag je de wedstrijden van jouw ploeg uitstellen en een latere datum afspreken met de tegenstander. Doe dit via de richtlijnen in puntje 3.

Hou er rekening mee dat onze medische commissie voor recreatief sporten een voorbereidingstijd van minstens 2 weken aanraadt. Wij adviseren om deze raad op te volgen.  

We blijven de coronasituatie verder opvolgen en indien de situatie zou veranderen, zullen we dit opnieuw bekijken.

2.       Kalender

·         De recentste versie van de kalender kan je raadplegen via Mijn Beheer (Volley Vlaams-Brabant – wedstrijden) of via de website (https://www.sportafederatie.be/volleybal/vlaams-brabant).

Gelieve deze versie goed na te kijken. Via de gele knop ‘exporteer selectie’ in Mijn Beheer kan je je wedstrijden exporteren naar excel.

·         Indien je de kalender en het klassement rechtstreeks op de website van de club wil publiceren, gebruik dan deze links:

o    Klassement: https://mijnbeheer.sportafederatie.be/competities/publiek/rangschikking/comp_6  

o    Kalender : https://mijnbeheer.sportafederatie.be/competities/publiek/schema/comp_6?period=now

·         In Mijn Beheer (menu Volleybal Vlaams-Brabant – Kalenders) kan je de link terugvinden die je kan gebruiken om de kalender van jouw ploeg in je persoonlijke agenda op je smartphone of computer toe te voegen.

And the winner is ….

Jullie verkozen deze ploegen als de meest faire ploeg van jullie poule:

  • Poule A: Hubevo 1

 

Met sportieve groeten

Katrien Scheers

Sporta-consulent

Dames stunten bijna !

Onze dames zorgden maandag bijna voor een stunt tegen de ongenaakbare leider.

Proficiat dames !

 

Prima start van 2020 !

Dames donderdag

Donderdag : voorbereiding door de heren op match van vrijdag

 

Vrijdag : Hubevo1 - Gelivoc : 1-3

Cooldown na de match

Payconiq

 

Beste Gelivocers,

Ook Gelivoc treed toe in de digitale wereld.

Vanaf vanavond kunnen de kosten van de bar met Payconiq betaald worden. Graag zoveel mogelijk betalingen via deze weg  verrichten zodat we minder met cashgeld zitten. Ook de lidgelden kunnen op deze manier vereffend worden.

Groetjes,

 

Marc

 

Hervatten training

Beste Gelivocers,

 

Met rasse schreden komt het nieuwe seizoen eraan. 

Volgende week donderdag 22/8 hervatten we de trainingen om 20 uur.

De startvergaderingen vinden eind augustus en begin september plaats. Nadien zullen we een definitieve kalender kunnen samenstellen.

Ik hoop dat iedereen een deugddoende vakantie heeft gehad.

Groetjes,

 

Marc

Pagina's